![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. ben yenilerden bahsetmiştim :)))
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #22 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. ben de cok eskimedim dimi daldım hemen konuya işime geldi :) hoşbuldum ehuehue :)
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #23 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. sLm ben geLdim eSkimeyen yeni üyeniz
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #24 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 13-12-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. YENİ ÜYE SEVGİ AVERSİONDAN HERKESE SLM...
__________________ |
| | |
| | #25 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 27-09-07
Tecrübe Puanı: 2 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. bende yenı sayılırım canımm cok olmadı saolun hosbulduk |
| | |
| | #26 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. Arkadaşlar Ailemize Hoşgeldiniz Emin Olun Biz Burda SAnal Degiliz Gercek Bir Aileyiz Hoşpaylaşimlar...
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #27 |
Tecrübe Puanı: 2 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. saolasın :) eyvallah |
| | |
| | #28 |
Tecrübe Puanı: 2 | --->: tanısalımmmmmmmmmm gelgitli oldugum icin bı dedıgım bı dedını tutmaz o yuzden yanlıs bılgılendırmek ıstemedım :) ruhen 97 yasındayım ama dıstan bakanlar bebek dıyo ama gercek yasım 18,5 yasındayım :) bu kadarı yeter galıba :) |
| | |
| | #29 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ay burası çok komikmiş yaaa.çok hoşuma gitti arada bakarım buraya.:) |
| | |
| | #30 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. HepiniZ HgeLdinizz |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|