![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| AyŞeN ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Ettiği Teşekkür: 62 73 Mesajına 83 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 12 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad: AyCo ( Gercek ismim önemLi diiL ) :-) yas:20 daha yeni girdim :)) öğrenim durumum:Gymnasium Burda ne denio biLmiyorum Kisacasi sanirim Lise son :D fiziksel özelliklerim:1.72 Boy kumraL Kahve göz siyaH Sac :D Su an kirmisi ama nese ... Ince citi piti isteH sevdiğim seyler:Müzik dinLemeK ...Yeni seyler ögrenmek :) nefret ettiğim seyler:Dedikodu iKi yüsLüLükkk hih !!!!!!!!!
__________________ AySeN ![]() ![]() |
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm
tanıştığımısa çok memnun oldum kısss bende recep gerçek ismim | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| AyŞeN ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Ettiği Teşekkür: 62 73 Mesajına 83 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 12 | --->: tanısalımmmmmmmmmm
Mende §ekerim
__________________ AySeN ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-07-07
Ettiği Teşekkür: 72 57 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad: AYaZ yas: 21 öğrenim durumum: Universite HazırLık fiziksel özelliklerim: Tek KeLimeyLe Mukemmel :) 1.75 esmer artist gibi bisiyiz iste :) sevdiğim seyler: ßiriyLe KonuSmayı cok Seviyorum...Adı ßende KALsın nefret ettiğim seyler: YaLan doLandan Nefret ederim....
__________________ Oradan bakınca ne görebiliyorsun Bende ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? Başkasını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Alışkanlığımı? Aşk? Görmediğin hiçbirşeyin peşine düşme, uzak dur benden.. ! |
| | |
| | #15 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm
hoş geldin kısss ad: recep yaş: tamam anlaşıldı sende uyussun 17 yaşında yaş sormak kolay dimi? 28 yaşındada görürüm seni ben 28 fiziksel: 1.77 boyunda çirkin iğrenç adi gıcık yılışık sapık hee bide şişko biiriyim işte 80kg. sevdi şeylee ela, sarmaşık, ayço, darkangel, wanpirella, arapkızı, hazingül, angelica, yayamaz, vio, bela, ayfer, melek, sevinç, hatice, ayşe, fatma, nurten, yasemin, duygu, sevgi, elif, bahar, saliha, seher, tuba, aynur, çiğdem, zühal, zeynep, vildan, jale, hayriye, çağla, aysu, derya, didem, sedef, eda, seda vs. vs. vs. vs. vs. nefret ettim yalan, ikiyüzlülük, bölücülük, dedikodu, ihanet | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #16 |
![]() ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm bu nasıl tanışma yöntemi böyle :=) sanki iş başvurusu yapılıyor :P
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #17 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 725 87 Mesajına 138 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: tanısalımmmmmmmmmm AD=Necmi GÜNDÜZ YAŞ=01 01 1981 (26) ö.DURUMU=haran üv.iktisat bl.mezunuyum iş=işletmeciyim fiziksel güzelikler=1.80 boy 70 kilo kahverengi gözlü esmer tenliyim sevdigim şeyler=futbol,basketbol,yüzme,voleybol,dans,bowling,at yarışı,yagmurla havada yürümek kitap yazmak nefret ettigim şeyler=yenilgidenm nefret ederim yenilgiyi sevmem,çıkarcı ikiz yüzlü yalancı insanlardan nefret ederim çorabımın ıslanmasından nefret ederim pis koku gelen insanlardan nefret ederim galiba bukadar |
| | |
| | #18 |
Ettiği Teşekkür: 725 87 Mesajına 138 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: tanısalımmmmmmmmmm evet devam edelim |
| | |
| | #19 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 665 475 Mesajına 1.069 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 122 | Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.... yeni üye olanlar h geldiniz....
__________________ ![]() Gün birgün sevdalanmış geceye. Gecede yakamoz düşürmüş denize. O günden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş, Ta ki güneş tutulup, gölge düşürene dek sevdalarına. *Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack’indeyim |
| | |
| | #20 |
Ettiği Teşekkür: 725 87 Mesajına 138 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. ama ben yeni üye degilim :)) |
| | |