![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| kaderine gülümse ツ ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin ★deli1isi★ işte ツ ღ♥ღ
Ettiği Teşekkür: 751 1.434 Mesajına 2.838 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 164 | hoSSohbet Cafe selam serverde sorun var burdan devam sohbete mrb:)
__________________ Herkesin Biraz Faiili oldugu Mechul Bir cinayetim Simdi.. |
| | |
| angelica Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: | excalibur6 (28-09-07),
memo12 (15-02-08),
PrenS (09-03-08),
S_A_w (12-03-08),
İHTİYAR (14-03-08)
|
| | #2 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet mrb angelica olur burda edelim :)
__________________ EkoL Zar atmam çünkü şansa inanmam. |
| | |
| | #3 |
| kaderine gülümse ツ ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin ★deli1isi★ işte ツ ღ♥ღ
Ettiği Teşekkür: 751 1.434 Mesajına 2.838 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 164 | --->: Cafeterya HosSohbet nasilsin gitarist bu saatlerde gelirmiydin sen :)
| | |
| | #4 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet SeLam Herkese :) ßen GeLdim
__________________ Kaan... |
| | |
| | #5 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet NasiLSin angelica NasiL GidiOr :) Tşk Yine Nick için :Pp
| | |
| | #6 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Ettiği Teşekkür: 1 29 Mesajına 42 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: Cafeterya HosSohbet gitar ne zaman geldin
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #7 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet SeLam Ozgurserv
| | |
| | #8 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Ettiği Teşekkür: 1 29 Mesajına 42 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: Cafeterya HosSohbet mrb gitmekal ya arkadşlar sayfa çok geç yenileniyor
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #9 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet Ewet Sorun Var SanirSam GideriLir ßirazdan İnş :) Ee NasiLSiniz dah daha :Pp
| | |
| | #10 |
Ettiği Teşekkür: 751 1.434 Mesajına 2.838 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 164 | --->: Cafeterya HosSohbet mrb :)
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|