![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2071 | |||||||||||||||||||||||
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Ettiği Teşekkür: 1.037 20 Mesajına 60 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: hoSSohbet Cafe
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2072 | |||||||||||||||||||||||
| Forum Demirbaşı ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2073 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.206 1.982 Mesajına 4.098 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam herkese :)
__________________ ![]() Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| | #2074 | |||||||||||||||||||||||
a.SeLam abla hoşgeLdin.
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2075 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: hoSSohbet Cafe Heyooooo bende geLdim .))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #2076 |
| Forum Demirbaşı ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe hoşgeLdin Şişman Rambo (:
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #2077 |
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: hoSSohbet Cafe Hosbuldum allah cesanii verecek enjoyum yanardönerim.))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #2078 | |||||||||||||||||||||||
NasıLsın Şişman Rambocum ne Cesamı Vercek allah benim :)
| | |
| | #2079 |
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: hoSSohbet Cafe Bilemicem artikin Cezan ne olacak sekerim .))
| | |