![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #101 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe ben varım :)))
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #102 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe slm herkese şimdi gönül isterdiki burda bir nescafe içmek ama olmaz iftara daha çoookkk varr neyse nasıl gidiyorr... ![]() |
| | |
| | #103 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
BAK BEN SERGENLE KONUŞTUM GİDERİSS DEDİ NE SAMAN İSTEMEE GELELİM SENİ
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #104 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe nezaman |
| | |
| | #105 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe çılgın sana acımaya başladım :D
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #106 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 13-07-07
Benim Modum: Tesekkür: 13
7 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: hoSSohbet Cafe S.a :) |
| | |
| | #107 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe aS :)
| | |
| | #108 |
| Dekan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe sLmmmmmmmmmm :) |
| | |
| | #109 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 620
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe a.slm nbr? ii u? ii nerden :) sanane yahuuuuuuuu hos forumlar
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #110 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | --->: hoSSohbet Cafe günlük varda ben buraya icimi dökim dedim :) deli deli tavirlarim oluyo arada ama olsun bunlar bazen ise yaramiyo degil :) gerci biraz toparlanma vakti biseylere dur vakti çoktannnnnnnnn gelip geciyoooooooo yapmamiz geerekende dur demekse aha burda dedim gitti..dur!dum :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|