![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet ILKeR abi Neden Ne Oldu İRc :( Forumda Cok YavasLadi Sorun ne acaba ...
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #12 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Tesekkür: 0
2 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet Neyse ben haberleri okuyacam biraz size kolay gelsin
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 |
| SebebimSin ![]() Üyelik tarihi: 24-01-07 Nerden: Olması Gerektiği Yerden.. Yaş: 28
Benim Modum: Tesekkür: 87
11 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Cafeterya HosSohbet Herkese Selam Olsun |
| | |
| | #14 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet a.selam
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #15 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: sewiyormu acaba demeyi bırakıp harekete geçildiği yerden
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet herkese selam günaydın gitarist naber sorun ne zmn biter ?
__________________ ๏̯͡๏) DuRo ๏̯͡๏) Oyun Bittiğinde Şahta Piyonda Aynı Kutuya Girer! |
| | |
| | #16 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet a.S HosGeLdiniz ArkadasLar :)
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #17 |
| SebebimSin ![]() Üyelik tarihi: 24-01-07 Nerden: Olması Gerektiği Yerden.. Yaş: 28
Benim Modum: Tesekkür: 87
11 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Cafeterya HosSohbet Pufssss Burası Cok Yavas ILKeR Olaya El Atıver Bi :)) Angelica Sende Atabilirsin |
| | |
| | #18 | |||||||||||||||||||||||
![]() | --->: Cafeterya HosSohbet
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|