![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | hoSSohbet Cafe selam serverde sorun var burdan devam sohbete mrb:)
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet mrb angelica olur burda edelim :)
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet nasilsin gitarist bu saatlerde gelirmiydin sen :)
| | |
| | #4 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet SeLam Herkese :) ßen GeLdim
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #5 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet NasiLSin angelica NasiL GidiOr :) Tşk Yine Nick için :Pp
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #6 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet gitar ne zaman geldin
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #7 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet SeLam Ozgurserv
| | |
| | #8 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet mrb gitmekal ya arkadşlar sayfa çok geç yenileniyor
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #9 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet Ewet Sorun Var SanirSam GideriLir ßirazdan İnş :) Ee NasiLSiniz dah daha :Pp
| | |
| | #10 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet mrb :)
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|