![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.255 2.025 Mesajına 4.177 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | hoSSohbet Cafe selam serverde sorun var burdan devam sohbete mrb:)
__________________ Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| angelica Kullanıcısına bu mesajı için 8 üye teşekkür etti: | -tuby- (18-06-08),
excalibur6 (28-09-07),
fatmapesen (17-06-08),
memo12 (15-02-08),
PrenS (09-03-08),
S_A_w (12-03-08),
yaramaz29 (27-05-08),
İHTİYAR (14-03-08)
|
| | #2 |
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet mrb angelica olur burda edelim :)
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.255 2.025 Mesajına 4.177 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet nasilsin gitarist bu saatlerde gelirmiydin sen :)
__________________ Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| | #4 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet SeLam Herkese :) ßen GeLdim
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #5 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet NasiLSin angelica NasiL GidiOr :) Tşk Yine Nick için :Pp
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #6 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Ettiği Teşekkür: 1 29 Mesajına 42 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet gitar ne zaman geldin
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #7 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet SeLam Ozgurserv
| | |
| | #8 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Ettiği Teşekkür: 1 29 Mesajına 42 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet mrb gitmekal ya arkadşlar sayfa çok geç yenileniyor
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #9 |
| Profesör ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet Ewet Sorun Var SanirSam GideriLir ßirazdan İnş :) Ee NasiLSiniz dah daha :Pp
| | |
| | #10 |
Ettiği Teşekkür: 1.255 2.025 Mesajına 4.177 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet mrb :)
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|