![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #961 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-04-07 Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe PazarLar sesız Dıyemı sıkıcı Yoksa Pazartesıden Oncekı Gun OLdugu Icınmı seLamLar :)
__________________ ---GeL düşümdeki Sevgilim Ay Işıgı Yedir Bana---- Sen yoksan Canda yok Sen Yoksan Ozde Yok Sen yoksan Hayatta Yok Sen Yoksan Tatmı kaLır GuLum..YaRıNa HaSrEt GoZLeRiM VaR.. |
| | |
| | #962 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
Afferim şekispir Şahiiiin bu klibi sana gönderiyorum.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #963 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 246
290 Mesajına 548 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #964 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #965 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 246
290 Mesajına 548 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
teste gerek yok çünkü ben hafta içi giremiorum nete yokluğumu anlamıosunuz bilenem hıhhhh özlediğinize inanmıom işte ![]() nese bende sizi çok sewiorum hepinizin ayrı ayrı yeri war bende
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #966 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 09-11-06 Yaş: 28
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | --->: hoSSohbet Cafe Ben Bi Kola aLıyım ne de oLsa Cafedeyiz:)
__________________ ![]() |
| | |
| | #967 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe
Buyrun kolanız
| | |
| | #968 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: hoSSohbet Cafe sıcak bi çayı olan yokmu
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #969 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe oLmazmiiiiiii buyur canisiii
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #970 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: hoSSohbet Cafe tşk canısı demli bi çay gibisi yok çok iyi geldi :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|