![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #61 |
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe neysem fark yapmaz bende flood yaparım bi bakan bulunur ![]() |
| | |
| | #62 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
a.S hgeLdin Lordiyemmmm ÇaY YoK Mu Çay | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #63 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #64 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #65 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
Ohh :)) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #66 |
| Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun.. ![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: 82º06’ LS 54º58’ BT Yaş: 88
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe basligi gorunce aklima geldi bakin.. neden kendi rumuzumla sohbet sunucusuna giremiyorum..? problem hala devammi ediyor ??
__________________ Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..bu ulke bi cok badire atlatti.emin olun bunuda atlatir.yeterki duyarli olalim.kendi ulkemizde bizi azinliga dusurmeye calisan dejenere olmus sefil kisiler utansin.. Konu N\A tarafından (27-08-07 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #67 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
tavşan kanı mubarekk hüüppp höpürdetmeden içemem de ellerine sağlık keklerde benden ![]() tüm hossohbete yeter buuu dev kek | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #68 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-08-07 Nerden: Odamdan:) Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 0 | --->: hoSSohbet Cafe t$kLer ÇAy Ve KeK iÇin ßende Sigara Uzatayım ii Gider üStüne :D ![]()
__________________ |
| | |
| | #69 |
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe selamlar herkese iyi akşamlar hadi beşiktaş indir inönüde zurih i lalalalllalaaaaaaaaaaa laaaaaaaa beşiktaş :=)
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #70 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe ILKeR sana sesleniiirrrrrrrummmmmm bu gün forumu doldur bakim :)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|