![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #651 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe Tünaydın
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #652 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | Cevap: --->: hoSSohbet Cafe Saat Sabahın 6'sı Yeni Yıldayız Herkeseee mutlu Yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
| | |
| | #653 |
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 01-10-07 Nerden: evden
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: hoSSohbet Cafe iyi geceler kimse yokmu:)
__________________ |
| | |
| | #654 |
| Üyecik ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe selamsss ii geceler |
| | |
| | #655 |
| Üyecik ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe kımsecıkler yoq galıbaaa :D |
| | |
| | #656 |
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 01-10-07 Nerden: evden
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: hoSSohbet Cafe Bak sen varmışsın :)Herkes meşgul galiba :(
__________________ |
| | |
| | #657 |
| Yeni Üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe kim meşgulmuş :b iyi geceler,,,napıyosunuz bakalım,,,ben güzel bir arşiv çalışması içindeyim ![]()
__________________ koşma yorulduysan,anaforda boğulduysan sen de korkuyorsan yalnızlıktan,bilme istemiyorsan,bir an bile gülmüyorsan sen de sıkıldıysan yalanlarımızdan |
| | |
| | #658 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | --->: hoSSohbet Cafe Ses Yapmayın ßea UyuyoRuz Şurda ... |
| | |
| | #659 |
| Yeni Üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe uyku ölümün küçüğü abi,,,kayıp zaman,,,kalk hadi ayaklan :b
__________________ koşma yorulduysan,anaforda boğulduysan sen de korkuyorsan yalnızlıktan,bilme istemiyorsan,bir an bile gülmüyorsan sen de sıkıldıysan yalanlarımızdan |
| | |
| | #660 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe Uyan be Tavukmusun Sen Kanki Uyuyon:)))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|