![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #631 |
| Dekan ![]() | --->: gececilerin uğrak yeri GECECİ CAFE |
| | |
| | #632 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: gececilerin uğrak yeri GECECİ CAFE ![]() google a çukulata resmi yazdım.Bu sitede elanın başlığı çıktı.İşimi halledip,geri geldim.sitedeki kişilerarası nezaketi,zarafeti,Konu başlıklarını ,uzatmayalım buradayım.Ve cafemi ilk sen onurlandırıyorsun.Umutlarının,ümitlerinin sahih olması temennilerimle.sağlıkla,sevgi ile kal.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (23-12-07 Saat 06:37 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #633 |
| Dekan ![]() | --->: gececilerin uğrak yeri GECECİ CAFE tŞkLeR :) |
| | |
| | #634 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: gececilerin uğrak yeri GECECİ CAFE bu topiği saat 04 de açtım.Kendi nikime TIKLAYAMADIĞIM İÇİN(admin ve modlara hararetle duyurulur) ancak şimdi gördüm.Paylaşım sıkıntısı çekiyorum.tekrar tşklr.bela.saat 07-53
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #635 |
| Super Moderator ![]() | --->: hoSSohbet Cafe herkese günaydınlar nasılsınız :)
__________________ |
| | |
| | #636 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: gececilerin uğrak yeri GECECİ CAFE bu bölümde zaten hoSSohbet Cafe diye bir basligimiz var... |
| | |
| | #637 |
| Super Moderator ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Günaydınlar olsun herkese
__________________ |
| | |
| | #638 | |||||||||||||||||||||||
![]() | --->: hoSSohbet Cafe
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #639 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe selam
__________________ ![]() |
| | |
| | #640 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe as şekspir nasılsın
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|