![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #51 |
| Ord.Prof ![]() | --->: Cafeterya hoSSohbet bu kafeteryaya kim bakıyor bana soguk bişiler getirin yaa |
| | |
| | #52 |
| ♥ Mustafa'm ♥ ![]() | --->: Cafeterya hoSSohbet ![]() |
| | |
| | #53 |
| Doçent ![]() | Selammm her keşlereeeeeeee nabersiniz bakem Kanala girince çıkamıyorum burada geyik yapacam bundan gari ![]() |
| | |
| | #54 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.206 1.982 Mesajına 4.098 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe a.selam sen nasilsin :)
__________________ ![]() Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| | #55 |
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Cevap aldım daha iyi oldum ne yalan söliim |
| | |
| | #56 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.206 1.982 Mesajına 4.098 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe ![]()
__________________ ![]() Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| | #57 |
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe |
| | |
| | #58 |
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Hayırlı pazarlar hossohbetttttttt yau bu cafetarya neden boşşşşşşşş |
| | |
| | #59 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 02-12-05 Nerden: everywhere! Yaş: 24
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 6 | --->: hoSSohbet Cafe UZun zaman oldu hersey ve herkez deismistir sanirim. yinede selamlar...
__________________ ![]() |
| | |
| | #60 |
| Doçent ![]() | --->: hoSSohbet Cafe a.slmm :)) çaylar nerde ya buraya kim bayıyoooooo |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|