![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #551 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 14-08-07
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Cafe şükür hayat güzel işler yolunda senin üni nasıl gidiyo su kovalayıp seni zorla öpen kızla aran nasıl sanalı salla boşver sanal adı üstüne )) gercek olan hosradyo
__________________ |
| | |
| | #552 |
| CümLe_MühendiSi ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Allah iyilik versin abim. Bende ne olsun işte üniversitede derslerle boğuşuyorum. Ben o işlere bakmıyom artıkın Sen beni boşverde, şu tanıştırdıgın bayanı anlat hele :)) Aldığın teklifi burda söölemeyim ama kabul edecekmişsin gibi bi halin vardı :)
__________________ ![]() KuzuLar iÇin aĞLayan KurtLarda Vardır Hayatta.. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy |
| | |
| | #553 |
Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Cafe doktor ?? olumlu kesin kati karar insallah yaza bolu dasın hazırla zilleri bu yinede sen relde gördün sence desem kardeslerin prensi
__________________ |
| | |
| | #554 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe :)))
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #555 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 |
Kendinize ve yüreginizdeki "sevginize" iyi bakin :) bye bye
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #556 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #557 |
| CümLe_MühendiSi ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Göreceğim senin mürvetin olsun yeterki, gerekirse Fizanda yaparız :) Bana sorarsan yakışır abime :) Senin gönlün hoş olsun yeterki. Ama üzerse seni müdahele ederim bu sefer onu bil. Savaş göçeri getirem ben, sen düğün yapta :) Ben evlenmicem ![]()
__________________ ![]() KuzuLar iÇin aĞLayan KurtLarda Vardır Hayatta.. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy |
| | |
| | #558 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe iyi geceler angelica ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #559 |
Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Cafe kardesimsin benim oğuz yılmaz istiyom ama ben )) bi güzellik yaparsın olmassa yıkarız ankarayı hani ruyanda beni görmüştün kavga etmiştik))
__________________ |
| | |
| | #560 |
| CümLe_MühendiSi ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Eet abi :) Sırt sırta verince gerisi roman olur :) Oğuz Yılmaz mı? bi telefonluk işi var abi :) Beni kırmaz, saz parçalatırız ona :) Ben seni biraz masada yalnız bırakim :)) Gelirim birazdan :))
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|