![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #511 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 88 | --->: hoSSohbet Cafe Bismillah...Günaydin..Ben ilk Geldim SAnirim..Neyse.Allah Hossohbeti BAsimizdan Eksik Etmesin :p
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #512 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe aminnn sende olmasan bilemicektim :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #513 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 19-12-06 Yaş: 29
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 7 | --->: hoSSohbet Cafe Merhabalar efendim.
__________________ Kötülük herkezin içinde var yeterki zincirlemeyi bilelim![]() ![]() |
| | |
| | #514 |
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe selam
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #515 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 19-12-06 Yaş: 29
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 7 | --->: hoSSohbet Cafe Ve Aleyküm Es Selam sayın gitarist.
__________________ Kötülük herkezin içinde var yeterki zincirlemeyi bilelim![]() ![]() |
| | |
| | #516 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 11-11-07 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 2 | --->: hoSSohbet Cafe tünaydın :) |
| | |
| | #517 |
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe evet bugun forum çok hareketliydi bir yorgunluk kahvsei alabilirmiyim :=)
| | |
| | #518 |
| Ord.Prof ![]() | --->: hoSSohbet Cafe al kanki sana kendi ellerimle kahve yaptım iç bi neyse halim çıksın falim de kendine doğru çevir ters kapa falınada bakacam ![]() |
| | |
| | #519 |
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe olur kanki bak bakalım neler varmış
| | |
| | #520 |
| Ord.Prof ![]() | --->: hoSSohbet Cafe oy oy oy bak sana kanki süper bir kız gözüküyor burada ela gözlü, kırmızı saçlı, düzgün vucutlu, süper bir yüzü olan, zeki, hatta ünv. okuyor doktorluk galiba bakayım bu bursalı ama izmirde okuyoo len bu ayfish len allah belanı versin gitarist benim platonik aşkıma ne hakla göz koyuyon sen şangırrrrr (fincan gitaristin kafasında kırılır) kanki dedim arkadaş dedim senin yaptığına bak yakışıyormu hiç sana tühhh rezillll insan arkadaşının aşkına göz koyarmı nolmuş platonikte olsa aşk işte çok seviom onu ben bak elin oğlu şarkı bile yapmış arkadaşımın aşkısın die ama sen ne anlarsın insanlıktan valla bu insanlarda hiç kalmamış edep medep yazıklar olsun gitarist sana Konu Shakespeare tarafından (18-11-07 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|