![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #501 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: hoSSohbet Cafe GünayDın :) sert bir kahve bende aLabilirim :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #502 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: hoSSohbet Cafe teşekkür ederim :)) Üstüme bi ağırLık çöktü ii qeLicek bu çay :))
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #503 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: hoSSohbet Cafe Bu çayın içinde uyku hapııı warr içmeyinnnnn Uykumu qetirdi benim Ellerine sağLık qitme zamanım qeLdi Hoş wakitLer..
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #504 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 19-12-06 Yaş: 29
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | --->: hoSSohbet Cafe off Yarın nöbet var yaaa.
__________________ Kötülük herkezin içinde var yeterki zincirlemeyi bilelim![]() ![]() |
| | |
| | #505 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe angelica cansu dereye aşık oldugumu bildigin içinmi bu resmi koydun :)))) (karizmatik06) |
| | |
| | #506 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: hoSSohbet Cafe selam millet ben geldim
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #507 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 13-11-07
Tecrübe Puanı: 0 | --->: hoSSohbet Cafe Burdanda selam :) ![]() |
| | |
| | #508 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 13-11-07 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 | --->: hoSSohbet Cafe selam millet biz geldim abowww millet uyuyooo :DDD |
| | |
| | #509 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 13-11-07
Tecrübe Puanı: 0 | --->: hoSSohbet Cafe ILKeR dondu |
| | |
| | #510 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: hoSSohbet Cafe sinirlenme :))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|