![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #41 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Cafeterya HosSohbet merhaba arkadaslar nasılsınız..?? kimseyi tanımıyorum ya birazcık yeniyimde :) |
| | |
| | #42 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet hosgeldin PriNCeSsS zamanla tanisirizzzzz :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #43 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Cafeterya HosSohbet tanısıcaz gbi görünüyor..sevdim burayı..paylasımlara bile basladım :) bu arada iyi geceler adminim sizde benim gibi gececisiniz galiba ;)
__________________ SuStuM!! SaçLarıNı kokLuyoRum RüzgaRLaRıN.. dudakLaRıNdan öpüyoRuM hayatı.. içiMde iNcecik biR sevgi üRpeRiyoR.. saRı hüzüNleR döküLüyoR göNül bahçeme.. geLMiyor bekLediğiM bahaR.. yaralar merhem tutmuyor.. gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara.. mendil silmiyor.. yağmur dinmiyor.. sevdiğim bilmiyor.. |
| | |
| | #44 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet Hayirli geceler hayirli sabahlar dilerim hos vakitler güzel paylasimlarrrrrrr
| | |
| | #45 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 88 | --->: Cafeterya HosSohbet Tskler Sanada İyi Uykular ;) PriNCeSsS Sende hosgeldin Aramiza..
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #46 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #47 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet Hayirli Cumalar Herkese..
| | |
| | #48 |
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet sağol angelica bugun canım sıkılacak gibi ofs
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #49 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cafeterya HosSohbet Yasamimiz boyunca idrak ettigimiz bu Üc Aylar'in, mübarek gecelerin ve özellikle bu gectigimiz gecenin Regaib Kandili'nin, bütün Müslüman kardeslerimize ve Islam alemine, hayir ve saadet getirmesini Rabbimden diliyorum..
| | |
| | #50 |
| ♥ Ask Bize Yakıstı ♥ ![]() | --->: Cafeterya hoSSohbet ![]()
__________________ İlikLerime Kadar İşledin Artık .. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|