![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #401 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe ya bana bi yer söleyin ben gidiyorum bıraktım gibi muhabbetlerin olmadı yer :=) oraya takılayım
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #402 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: hoSSohbet Cafe Burdadamı gitme muhabbeti offf allahaşkına :(((((((( |
| | |
| | #403 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #404 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 14-05-06 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: hoSSohbet Cafe İyi Bayramlar HoSSohbeT :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #405 |
![]() | --->: hoSSohbet Cafe tüm müslüman aleminin ve hossohbet ailesinin (sanırım aile gibiyiz ) ramazan bayramı mübarek olsun
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - Konu Gitarist tarafından (11-10-07 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #406 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() ![]() Nice Bayramlara ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #407 |
| Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun.. ![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: 82º06’ LS 54º58’ BT Yaş: 88
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe yazilmasi gereken yazilar , gorusulmesi gereken kisiler vardi.. yazilar bitti , kisiler kaldi :) her ne kadar uyumadigimdan dolayi dunden kalma olsamda iyi sabahlar ve gunaydinlar diyorum..
__________________ Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..bu ulke bi cok badire atlatti.emin olun bunuda atlatir.yeterki duyarli olalim.kendi ulkemizde bizi azinliga dusurmeye calisan dejenere olmus sefil kisiler utansin.. |
| | |
| | #408 |
| Super Moderator ![]() | --->: hoSSohbet Cafe herkesin bayramını en icten dileklerimle kutlarım tekrardan
__________________ |
| | |
| | #409 | |||||||||||||||||||||||
![]() | --->: hoSSohbet Cafe
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #410 | |||||||||||||||||||||||
![]() | --->: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|