![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 258
371 Mesajına 563 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet selam günaydin burdanda herkese
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #32 |
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet aS angelica hSg... :=)
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #33 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet sagol sende hosgeldin moralim cok bozukya
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #34 |
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet aynen benimde bu aralar çok içiyorum hiç içmediğim kadar offff
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #35 | |||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet
güzelmis imzan
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||
| | |
| | #36 |
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Cafeterya HosSohbet ofs bozuk moralim
| | |
| | #37 |
| Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun.. ![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: 82º06’ LS 54º58’ BT Yaş: 88
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Cafeterya HosSohbet Bu basligin formati tam olarak nedir :) yada server uzerindeki problem giderildiginde bunu kizaga mi alacaksaniz :)
__________________ Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..bu ulke bi cok badire atlatti.emin olun bunuda atlatir.yeterki duyarli olalim.kendi ulkemizde bizi azinliga dusurmeye calisan dejenere olmus sefil kisiler utansin.. |
| | |
| | #38 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet ![]()
__________________ Asiller Şımarmaz.. |
| | |
| | #39 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #40 | |||||||||||||||||||||||
| Moderator ![]() | --->: Cafeterya HosSohbet
Alemsin N/A :)
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |