![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3901 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe ölünceye kadar yeme sende ala ala azar azar tat .)))))))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #3902 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
81 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe oyoyoyoyyyyy yaşadık bu akşam pizzadan kurtulduk tamam can:)
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #3903 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe afiyet olsunnnnn .))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #3904 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe Eline sağlık canisi İftarda da sahurda da yeter o yemekler :))
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| | |
| | #3905 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Acuktum ben hemde çoOoOoK :(
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #3906 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-09-08 Yaş: 31
Tesekkür: 0
2 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe bıraz sabret az kaldı |
| | |
| | #3907 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
81 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe iftar vakti gelsede sigara içsek :(
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #3908 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe Günaydin herkese..
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #3909 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 229
24 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: hoSSohbet Cafe Gunaydın Gunaydın GUN AYDIN:))
__________________ güle güle ... |
| | |
| | #3910 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 427
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe günaydin
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |