![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3801 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe Gece'ye Merhaba Dices NerdeySe..
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #3802 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() buyrun sabah kahvelerinizi
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3803 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: --->: hoSSohbet Cafe
ellerine saglik | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #3804 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe HayırLı GünLer Size.. Esen KaLın...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #3805 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe bişey değil yavrukuşum afiyet olsun serseri aşık güle güle
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3806 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe re selam herkese. Gıcık admin beni alsana garson buraya.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3807 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 255
234 Mesajına 333 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: hoSSohbet Cafe Bide burdan bir soğuk su rica etsem :D
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #3808 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe su yok skb rakı iç nasılsa ıkısını ıcende ölüyo
__________________ ![]() Sultana sıra bende.niye kor adama niye zor Ucuz olmak, Niye ayrılığa köşeden sebep olmak, Hani aşk kutsaldı,yasaldı. Hani yaşanan gerçek tek masalda, Günah da gizledin ayrılığı, Yalandan dolandan bıktım oyundan, Kalbime her kamçı da ucunda sen, Sana haberim var. Vazgeçtim seni sevmekten.işte muhabbet, Sen sabaha kadar gezerken iyiydi. O harabe beni sana över gibi yapıp, Kendini sana satarken iyiydi. Arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar Kuyumu kazarken iyiydi. Kaderin akışı değişti.ne kadar ağlasan Gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi |
| | |
| | #3809 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe abim burda herkes garson boşver :)
| | |
| | #3810 | |||||||||||||||||||||||
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 255
234 Mesajına 333 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|