![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3411 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe a.selam yeğen hoşgeldin
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3412 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe as hosgeldiniz :) |
| | |
| | #3413 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe Hoşbulduk prensesler ne habersiniz bakım :):) yada çifte kumrularmı diyim :):):)
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
| | #3414 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe çitte kumrular de bide nazar duası oku göz etme ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3415 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe tü tü maşallah selamun aleykum millet kemal nerde kapiçino istiom
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3416 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe kemal bugün izne çıktı abim o dediğinden de yok kahve iç sen :))) ![]() maşallah dediğin içimde teşekkür ederim abim
| | |
| | #3417 |
| Eros'a Gider Yaparcasina ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe Gunaydinlar...
__________________ ![]() ![]() Eros Aski Bizden Ogrensin BEBEGiM ![]() ![]() |
| | |
| | #3418 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe gunaydin sekerler
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #3419 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 04-07-08 Nerden: Bilmiyorum
Benim Modum: Tesekkür: 55
48 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 205 | Cevap: hoSSohbet Cafe offf offf..:))
__________________ ![]() |
| | |
| | #3420 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe ne ofluyon be :)) al kahve yaptım sana ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|