![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3401 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
30 Mesajına 60 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: hoSSohbet Cafe günaydın... kemal bey sabah kahvemi alayım.. ![]() sabaha kadar burdaymışsınız uyanabildiyseniz tabi ![]() |
| | |
| | #3402 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 17-08-08 Nerden: izmir
Benim Modum: Tesekkür: 117
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: hoSSohbet Cafe birisi kahvemi dedi buyrun efendım :) kemal bey uyuyor sanırım :) ![]() |
| | |
| | #3403 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
30 Mesajına 60 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: hoSSohbet Cafe [quote=AsLa;663789]birisi kahvemi dedi buyrun efendım :) kemal bey uyuyor sanırım :) [/quotesağolun ya kemal beyi beklersek akşamı bulur heralde ![]()
__________________ |
| | |
| | #3404 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 17-08-08 Nerden: izmir
Benim Modum: Tesekkür: 117
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: hoSSohbet Cafe artık ondan da aksam kahvesi içersiniz :) |
| | |
| | #3405 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe Selam :))
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| | |
| | #3406 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe as :) hosgeldin |
| | |
| | #3407 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taze çaylar buyrun BeyLer ve BayanLar .
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #3408 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe Saol topram eline sağlık :))
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| | |
| | #3409 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe a.selam bitanem.. bende kahve içmeye geldim yaaaaaa
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3410 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamlar...
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|