![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3031 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
81 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe olur sağol can)))
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #3032 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe afiyet olsun can
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3033 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe ellerine sağlık can açmısın bisküvilerde benden olsun :) ![]()
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #3034 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe canım bişey istemiyor ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #3035 |
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe noldu can niye :(
| | |
| | #3036 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe boşver can...hayat ve ben
| | |
| | #3037 |
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe iyi sabahlar can hoşçakal
| | |
| | #3038 |
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe Hayt yalnızlıklar üzerine kuruludur arada tatlı esinti olur dostlar gelir gider sonra bir bakarsın yine bir sen varsın birde sen sanada can hayırlı sabahlar allah rahatlık versin
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... Konu imahli tarafından (06-08-08 Saat 05:56 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3039 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe GünaydınLar..
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #3040 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe gunaydin sekerim gunaydin hossohbetin sekerleri
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|