![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3011 | |||||||||||||||||||||||
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 427
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #3012 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 427
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe Saçmalama ne olur Çare çok nasıl gidersin İstediğin her şey sanki yok Deger mi dersin? Başkaları bilmez görmez O nasıl bir duygu Al elini kalbime bir koy işte gerçek bu Her yer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla offs..
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3013 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
81 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #3014 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe Yokmu çay veya kahve verecek bir hayır sever :)
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #3015 | |||||||||||||||||||||||
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 255
234 Mesajına 333 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: hoSSohbet Cafe
![]() Buyur canım benm afiyet olsun..İyileşene kadar bendensin..Hadi Allah acil şifalar versin..Onlına üyeler soğutmayın hadi bakalım..Afiyet olsun SICAK İÇİNİZ... :)
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #3016 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamlar...........
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
| | #3017 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe a.s
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3018 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamın aLeykum
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #3019 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Cafe A.s :)
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| | |
| | #3020 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
81 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe hayırlı günler kahve kalmamış gene ya :(
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|