![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2981 | |||||||||||||||||||||||
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: --->: hoSSohbet Cafe
teyzem ellerinden öperim h.b nasılsın iyimisin
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2982 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 25-07-08
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: hoSSohbet Cafe hayirli geceler herkese sorunum var forumdaki sayfalarimin acilmasi 5 dk ve üzeri sürebiliyor hazir gelmisken diyeyim dedim. bakalim iletim kac dk gidecek |
| | |
| | #2983 |
| єяєη ![]() Üyelik tarihi: 26-07-07 Nerden: Sağdan Soldan Ohh Kıvır.
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Cafe Kaç dakkada gitti :D
__________________ ![]() Bağlamamın Tellerine Kuşlarmı Konar ? |
| | |
| | #2984 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamlar.. tüm güzelikler sizlerin olsun .......
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
| | #2985 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe kahveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2986 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe a.slm hg VuraL :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2987 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe kahve
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #2988 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe hımmmmmm ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #2989 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 429
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe bir yerden kahve kokusu geliyo ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2990 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamın aLeykum
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|