![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2911 | |||||||||||||||||||||||
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 90
6 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]()
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2912 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 25-07-08
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: hoSSohbet Cafe zirlama demiyormuyum ben sana ![]() |
| | |
| | #2913 | |||||||||||||||||||||||
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]() ![]()
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2914 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
10 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe seLamın aLeykum...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #2915 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 213
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: hoSSohbet Cafe Gunaydın Gunaydın Gunaydın :)
__________________ BARIŞ-AŞİTİ-Concord- Peace- Reconciliation-Frieden- Paix- Paz-هدانة –Pokój-Mír-Béke-Ruaha-Paco-Amani- Barэю-Vrede-Damai-Kyuui-Pi-su-Yasuragi-İtsu-Annon-Tetsu-Enman-Pax-Pacis-平和-Otium-мир-Rauha- Fred- 和平-ειρήνη-평화-Mıers-Pojednanie-Spokoj-Milczenie-Mier-Poriadok-Fridn-SCHOLEسازش-صلحوصفا-اشتى-صلح-ارامش-سلامت-سلامتى–Εiphnh-Omonoia- Frieth;ur - Kyreth; - Friethsld - Dangnefedd-Hedd-Heddwch-Nhangnefedd-Spokojnost-Tišina-Pazes - Tranquilidade - Bonança - Calma - Concórdia - Tranquilo Bütün dillerde barışı haykırmak istiyorum. Yeter artık uyansın sağır yürekler... Ez dixwazim bî qêrinim li ser hemu zimana u bejim aşîtî.Bese êdi. Bila dîlên kerî rabın jî xewê... Je veux crier la Paix dans toutes les langues. ça suffit ! reveillez vous les corps sourds... Ferman'ıM İsyaN..... |
| | |
| | #2916 |
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: hoSSohbet Cafe Tünaydın)))
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() |
| | |
| | #2917 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 16-07-08 Yaş: 18
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: hoSSohbet Cafe slm arkadaşlar ben geldim |
| | |
| | #2918 |
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Ve A.SeLam Sen Hgmişsin SefaLar Getirmişsin. Bende Hb. Yarın Görüşmek DiLeği iLe Hoş vakitLer..
__________________ ![]() Sevmeyi BiLmeyen GözLeri Çoktan Kapadım... |
| | |
| | #2919 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 243
359 Mesajına 547 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam :)
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! ![]() TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! |
| | |
| | #2920 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 101
113 Mesajına 181 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: hoSSohbet Cafe A.s nasilsin sekerr ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|