![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2881 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Ettiği Teşekkür: 702 696 Mesajına 1.136 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 18 | Cevap: hoSSohbet Cafe hani nerde kahveleyimis ikyam edende yok ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #2882 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 129 298 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe seLamın aLeykum...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak. ! |
| | |
| | #2883 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.255 2.027 Mesajına 4.183 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam herkese
__________________ Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| | #2884 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 129 298 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe
SeLamın aLeykum..
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak. ! | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2885 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Ettiği Teşekkür: 702 696 Mesajına 1.136 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 18 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2886 |
Ettiği Teşekkür: 129 298 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe Hb KaRma NasıLsın :)
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak. ! |
| | |
| | #2887 |
Ettiği Teşekkür: 702 696 Mesajına 1.136 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 18 | Cevap: hoSSohbet Cafe bi türlü uyuyamadim öglene dogru kendime gelirim anca sen
__________________ ![]() |
| | |
| | #2888 |
Ettiği Teşekkür: 129 298 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe NerdeySe ÖğLen :)) Her Zamanki Gibi ßerbat'ın ßi aLtıyım :))
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdi |