![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2791 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: hoSSohbet Cafe cafede son bi kez çay içim bali...
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #2792 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 425
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe parasini masanin üstüne birak oluymu ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2793 |
| ● KaLpsiZ ● Kîмêηê .. ![]() | --->: hoSSohbet Cafe SeLam herkese
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ♥ Dünya(m)sın ♥ |
| | |
| | #2794 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe A.SeLam Bendende SeLamlar...
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
| | #2795 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: hoSSohbet Cafe a.seLam..
__________________ :)) |
| | |
| | #2796 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe A.s sekerr biraz gec oldu ama :)) A.s Vural
| | |
| | #2797 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 620
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe hayirli sabahlar herkese kendinize yüreginize iyi bakin by by..
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2798 | |||||||||||||||||||||||
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe
güle güle sanada hayırlı sabahlar yine bekleriz :):):)
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2799 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe seLamın aLeykum..
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #2800 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe A.s hos geldin
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |