![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2591 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamLar.......
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
| | #2592 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe asLm VuraLım... Kendinize ii ßakın eSen kaLın ...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #2593 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe hayirli geceler herkese kendinize ve o güzel yüreginize iyi davranin by by
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2594 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 427
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe sende iyi davyan o güzel yüyegine güle güle gicik admin ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2595 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe Haydii çorbalar işkembe, paça karşıyaka paçası ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #2596 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe hemde sıcacık nefis :)) tesekküyley
| | |
| | #2597 |
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe Önceleri bir kartal arabası bagajı içkiyle geliyordum buraya. Anason kokuyordu hertaraf. Bıraktım içkiyi. Çorba devam. Bulabilirsek zemzem. ![]()
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #2598 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe yayamaz icki coyba zemzem iyidir
| | |
| | #2599 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2600 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe ayakta uyuyoyum neydeyse
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |