![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #241 | |||||||||||||||||||||||
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | --->: hoSSohbet Cafe
Ehh baK Gine ayni Konuya geLdiK Patronunun Kiymetini biL Benimki dakka basi basimda BaK Seninle ugrasaN YoKKiii rahat rahat burda yazioSun ![]()
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #242 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe heeiiyy vallah benim patron bitanedir yaaff:) kıs senin işinde zor tam yazarken aniden geliodur patron tamda kendini kaptırmışken yazıcagın şeyde yarım kalıyodur sende sinir oluyosundur:)))dimi.. genelde bana öyle oluyoda ondan yani helede araya bir iş girdimi
__________________ YALAN SÖYLEME YALANIM OLURSUN OYUN OYNAMA OYUNCAĞIM OLURSUN !!! Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman... |
| | |
| | #243 | |||||||||||||||||||||||
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Tecrübe Puanı: 13 | --->: hoSSohbet Cafe
AYnen öle yanem ![]()
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #244 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe alayda bu sana ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #245 |
Tecrübe Puanı: 13 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() Ayhhh coK Tsk ederim :)))
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #246 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe ![]()
| | |
| | #247 |
Tecrübe Puanı: 13 | --->: hoSSohbet Cafe :)) Hahhaha eyhh Allam ya ....
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #248 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe ![]()
| | |
| | #249 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() ![]() ![]() ILKeR tek sen varsin yaklas
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #250 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | --->: hoSSohbet Cafe Gedlim Hemde Koşa Koşaa Eline Saglik Hadi Gel Beraber yiyelimn :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|