![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2251 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 04-08-07
Ettiği Teşekkür: 31 14 Mesajına 49 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() Selam günaydın herkese:)
__________________ ...LoRiN... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2252 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: hoSSohbet Cafe Günaydin sekerlerrrrrrrrr
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #2253 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 128 288 Mesajına 729 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe asLm 2niSede Guhnaydın.. NahSo KaLk Süt Getir ßana
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak. ! |
| | |
| | #2254 |
| qüℓüѕüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Ettiği Teşekkür: 92 13 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: hoSSohbet Cafe Günaydın ÇıLgın TürkLer Naper Nassınız :D:D
__________________ ![]() σ gєℓєηє кα∂αя нєяşєує ραу∂σѕ.. |
| | |
| | #2255 |
| ♥ Mustafa'm ♥ ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Tünaydınlar:) |
| | |
| | #2256 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 128 288 Mesajına 729 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe Sütümmmmm Nerde :(
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak. ! |
| | |
| | #2257 |
| qüℓüѕüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Ettiği Teşekkür: 92 13 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: hoSSohbet Cafe Adnan Rakı Var Veremmi oda bi nevi süt :D
__________________ ![]() σ gєℓєηє кα∂αя нєяşєує ραу∂σѕ.. |
| | |
| | #2258 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.206 1.982 Mesajına 4.098 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam
__________________ ![]() Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| | #2259 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-04-08 Nerden: TC...
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe benim nickmi kim degiscek yaaaaa:( normal yazılsın istiyoru m
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #2260 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Ettiği Teşekkür: 202 290 Mesajına 542 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 110 | --->: hoSSohbet Cafe SeLammm :) |