![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2201 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin ★deli1isi★ işte
Ettiği Teşekkür: 997 1.748 Mesajına 3.487 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe slm
__________________ ←↕→ |
| | |
| | #2202 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Ettiği Teşekkür: 55 11 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Cafe A.s nasılsın bidenem :)
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη |
| | |
| | #2203 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη
Ettiği Teşekkür: 1.219 681 Mesajına 1.704 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 21 | --->: hoSSohbet Cafe Hayırlı pazarlar
__________________ FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Kendinizi PAHALI Zannetmeyin,Hepinizin İNDİRİMLİ Günlerini Biliyorum!! AskımSın... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #2204 |
| Sen Ve ßæn GeriSi VeSæiRe ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 92 161 Mesajına 416 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 220 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLamun aLeykum...
__________________ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() ŞüpheLerim SesLendikCe .. GeciLmeyecektir ßenim Hudut ! |
| | |
| | #2205 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 18-05-08 Yaş: 32
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe slm arkadaşlar |
| | |
| | #2206 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-04-08 Nerden: TC...
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #2207 |
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe offffffffff cok sıkııc bi günnnnn:/
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #2208 |
| Sen Ve ßæn GeriSi VeSæiRe ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 92 161 Mesajına 416 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 220 | Cevap: hoSSohbet Cafe Hıhım Aynen öLe :))))
__________________ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() ŞüpheLerim SesLendikCe .. GeciLmeyecektir ßenim Hudut ! |
| | |
| | #2209 |
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
| | |
| | #2210 |
| αятıк нαуαℓℓєяιм∂є уσк ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08 Nerden: мιѕαƒιя
Ettiği Teşekkür: 236 293 Mesajına 890 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 209 | Cevap: hoSSohbet Cafe Selam hoSsohbet
__________________ . ![]() ![]() |
| | |