![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2181 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
10 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe Ofs :(
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #2182 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe asLm...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #2183 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe ßana Süt VerCek ßiry Aranıorrrrrr :(
| | |
| | #2184 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: hoSSohbet Cafe herkese günaydın
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #2185 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | --->: hoSSohbet Cafe GünayDın
__________________ ![]() VaDesi DoLmuş ÇocukLuK DüşLeRi KuLLanıLmamış MutLuLuk GüLüşLeri ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum.. |
| | |
| | #2186 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: hoSSohbet Cafe hoşgeldin canım nasılsın
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #2187 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe Gunaydın ... SeLam
| | |
| | #2188 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Benim Modum: Tesekkür: 181
183 Mesajına 371 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe Günaydinnnn
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() ![]() |
| | |
| | #2189 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 239
359 Mesajına 546 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe günaydin..
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! ![]() TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! |
| | |
| | #2190 |
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe Offfff
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |