![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2161 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe mersi sekerim :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #2162 |
| ..O Şimdi Asker.. Vatan Için Gidiyorum.. Senin için Döneceyim! ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Nerden: öLüLerim BiLe ŞaHit oLamayaCakları yerden
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 8 | --->: hoSSohbet Cafe ŞEKER SEVMEM SEN BİR UFAK RAKI SAR ORDAN GİTCEM )
__________________ KayBoLsamm...hiÇ OLsam...yaDa..hiÇ OLmasam..:( |
| | |
| | #2163 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: hoSSohbet Cafe gunaydinlarrrrrrrr
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #2164 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe Sanada Gunaydın Naso.. seLam... Süt sırası Kimde.. |
| | |
| | #2165 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: hoSSohbet Cafe Bende degil kesin :P
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #2166 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe offf |
| | |
| | #2167 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe Mrb
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #2168 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe slm..
__________________ ![]() |
| | |
| | #2169 |
| ..O Şimdi Asker.. Vatan Için Gidiyorum.. Senin için Döneceyim! ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Nerden: öLüLerim BiLe ŞaHit oLamayaCakları yerden
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 8 | --->: hoSSohbet Cafe as slm cemaat
__________________ KayBoLsamm...hiÇ OLsam...yaDa..hiÇ OLmasam..:( |
| | |
| | #2170 |
SouLMaTe![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe selam
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! kırılan hayaLLerim mi ßattı eLine... ![]() ßurda ümitLer keLeßekLer kadaR ya$ar... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|