![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2131 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe ![]() ***Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...[/url] afiyet olsun sekerlerimm
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #2132 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe YA NAzar Sen Birtanesin
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #2133 |
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe biLiOm bideneyim dimiii.))))))) budur iste hemso budur bak moralim duseldi hemencik .))
| | |
| | #2134 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe S.a
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #2135 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-04-08 Nerden: mugla Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: hoSSohbet Cafe aleykum selam =)
__________________ !!!!! Zanlının Derininde Yapılan Araştırmalar Sonucunda, Bir Adet Uzun Menzilli Ayrılık, Çeşitli Çap ve Markalarda Yalnızlık ve Çok Sayıda Parça Tesirli Düş kırıklıgı bulundu... !!!! ![]() |
| | |
| | #2136 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe Kim yapıyo Nescafe'mi Şimdi Sade olsun ayıLamadım hala (:
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #2137 |
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe aaa ben sabah kahvelerini yaptim neskafeleride baskasi yabsin .))
| | |
| | #2138 | |||||||||||||||||||||||
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe
şişman Rambo bi işide tam yapsan oLmaz mı ((: banane ben Nescafemi iStiyorum.
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2139 |
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe ![]() aman al be allllllll ![]() ![]()
| | |
| | #2140 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe aLmıyom beee !! Dün Silah Zoru iLe Türk Kahvesi yaptırdınız yine buyur dedik.Aman aL be'miş ! Yok kalsın Zehir fiLan Vardır içinde ((:
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|