![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2111 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe ![]() Şerefe Ben içmeye Devam edim :))
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #2112 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Benim Modum: Tesekkür: 211
230 Mesajına 458 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe ohh afiyyet oLsun .)) yarasin koCuma .))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() ![]() |
| | |
| | #2113 | |||||||||||||||||||||||
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe
SağoL Şekerim :)
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2114 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 46
45 Mesajına 50 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 105 | Cevap: hoSSohbet Cafe AFIYET OLMASIN
__________________ ötlekler gecmis basa derken mertlik bozulmus degil mi ki kötülükler kadı olmus yemene degil mi ki cılgınlık sahip cıkmıs düzene |
| | |
| | #2115 | |||||||||||||||||||||||
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2116 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 105 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ ötlekler gecmis basa derken mertlik bozulmus degil mi ki kötülükler kadı olmus yemene degil mi ki cılgınlık sahip cıkmıs düzene | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2117 | |||||||||||||||||||||||
hakLısın eLif Süt içeyim ben en iyisi :)
| | |
| | #2118 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 105 | Cevap: hoSSohbet Cafe
__________________ ötlekler gecmis basa derken mertlik bozulmus degil mi ki kötülükler kadı olmus yemene degil mi ki cılgınlık sahip cıkmıs düzene | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2119 | |||||||||||||||||||||||
SağLık'Lı Yaşam İçin Süt İçin aLkoL'e Hayır (:
| | |
| | #2120 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 114
16 Mesajına 46 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 320 | --->: hoSSohbet Cafe Selamun alaykum millet. Anamın 40 çıkmadan içmicem.Bana sütlü kahve.Eldarwenin yaptığından.
__________________ Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin rüzgarı önüne katarak perdelerle yapacağı raksa dönük olsun bakışların. Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|