![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2021 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 23-02-08
Tecrübe Puanı: 107 | Cevap: hoSSohbet Cafe iyiyiz YAKISIKLIM abim tşkür sen biraz daha iyisin umarım hosgellldinnn:) Çay, Kahve, cola, meyva suyu ne istersin? |
| | |
| | #2022 |
SouLMaTe![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe selam verem bari...alan olur nasıl olsa :)
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! kırılan hayaLLerim mi ßattı eLine... ![]() ßurda ümitLer keLeßekLer kadaR ya$ar... ![]() |
| | |
| | #2023 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: --->: hoSSohbet Cafe
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2024 | |||||||||||||||||||||||
SouLMaTe![]() ![]() | --->: Cevap: --->: hoSSohbet Cafe
hoşbuldum yavrukuşum
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! kırılan hayaLLerim mi ßattı eLine... ![]() ßurda ümitLer keLeßekLer kadaR ya$ar... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2025 |
| Haftanın Altın Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: hoSSohbet Cafe kahve varmı ?
__________________ |
| | |
| | #2026 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: hoSSohbet Cafe Graceful ikram edecek birazdan.Ben kapiçino istiyoruuuummm. As stresli
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #2027 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: hoSSohbet Cafe BENDE EXPRESO ISTERIMMMMMMMM 8 SEKERLI OLSUN PLEASE ![]() BU ARADA HOSGELDINIZ HOCAM :)
__________________ |
| | |
| | #2028 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
evde kalırsın.Şeker iyi bişe değil.![]()
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2029 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
BENI DERT ETMEYIN SIZ HOCAM 8 SEKER NO PROBLEM BENIM ICIN HATA AZ BILE PEHH
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2030 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: hoSSohbet Cafe angelica sende olmasan kimsenin çay ikram edeceği yok |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|