![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #191 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
iyi insanmış be yaw tam lafın üstüne geldin hehheh
__________________ YALAN SÖYLEME YALANIM OLURSUN OYUN OYNAMA OYUNCAĞIM OLURSUN !!! Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #192 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe alooo kesin dedikoduyu bakemm mübarek gün bu ne büle yaaa dırdırdır kafa bırakmadınız insanda yaaa
__________________ ![]() |
| | |
| | #193 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe Allaallah şuna bak biz burda kötü dedikodu yapmıyoz heralde iyi dedikodu yapıoz..rahatsız olduysan kulaklıgını tak sende uyu ozaman:))
__________________ YALAN SÖYLEME YALANIM OLURSUN OYUN OYNAMA OYUNCAĞIM OLURSUN !!! Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman... |
| | |
| | #194 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe şuna bak yaa konuşuo bide nerede benim sopam gel kıss buraya
| | |
| | #195 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe kaçarım bende ... öfff bee Alayda kıs yardım et bana döfüyo bu benii...
__________________ YALAN SÖYLEME YALANIM OLURSUN OYUN OYNAMA OYUNCAĞIM OLURSUN !!! Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman... |
| | |
| | #196 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe ayyy kıyamam sana yaaa ![]() alayda nerde onu dövelim ben tutarım sen döf tamam
| | |
| | #197 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe aaaaa evet ya alayda nerde ?? bak ya kıza bak hemende tüymüş koykak şey nolcak..
| | |
| | #198 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe boşver bak başbaşa kaldık daa iii zaten bende bunu bekliyordum ![]()
| | |
| | #199 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe piisss nolcak!! Alaydaaaaaaaaaaaaa gel kıs sen gelmiceksende birini yolla bu deliyle bırakmayın beniiiiii
| | |
| | #200 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
senin suscan yok dur bari ben kapayım ağzını ![]() yaa işte sen herkess iftardayken benle kafede baş başa kalırsan büle olur işte
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|