![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1981 | |||||||||||||||||||||||
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe
anLadım ben onu hani Dövcek olursan baya bi sıra var Sıraya geç dicektim :)
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1982 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1983 | |||||||||||||||||||||||
Sende Dövmeye karar mı verdin :)
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1984 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #1985 | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1986 |
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe [quote=Enjoy;570537]Sende Dövmeye karar mı verdin :)[/quo KIMI ? |
| | |
| | #1987 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1988 |
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe AKSAM GORÜSÜRÜZ ADAS BEN KACTIM BAY BAY ![]() |
| | |
| | #1989 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe Beni eLif beni :) biri Nescafe yapsada içsek artık ...
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #1990 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe Enjoy Nickinden Gıcık ALdıgım KAdar Kimseden Gıcık ALmıyom YAf :)
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|