![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1961 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe uykum gelio benim ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #1962 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe HayırLı AksamLAr...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #1963 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: hoSSohbet Cafe Nerde benim Nescafem ?
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #1964 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1965 | |||||||||||||||||||||||
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe
hani bana kahve :) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1966 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() afiyet olsun :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1967 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 245
290 Mesajına 546 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | --->: hoSSohbet Cafe mrb
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1968 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam sekerler
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #1969 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 09-05-08 Nerden: Sevdim..
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: hoSSohbet Cafe Selam
__________________ H£RK£S Gîßî YÂ$Â¥IP H£RK£S Gîßî ÕLM€K BîZ£ GÕR£ DîîL; Ñ£ HÂ¥ÂTIMîZ ßÂSK HÂ¥ÂTLÂR ߣÑZ£R Ñ£ ¥Â$ÂMîMîZ ßÂSK ¥Â$ÂMLÂR ¿•¿..Küçükken Daha Mutluydum Ben..Nerden Çıktı Bu Büyümek Durup Dururken..¿•¿ Kimine göre kralım, Kimine göre yalanım, Kimse kafaya takmasın, beni; Falan filanım..! |
| | |
| | #1970 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe a.seLam Bendende SeLam...................... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|