![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1941 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 246
290 Mesajına 548 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | --->: hoSSohbet Cafe mrblar nasılsınız ben geldim =))
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1942 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe HosgeLdin Cicim ))
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #1943 |
| Cingenem ![]() | Cevap: --->: hoSSohbet Cafe Aciktim...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #1944 |
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() Birisi Ben Acıktım mı Dedi :)
| | |
| | #1945 |
| Cingenem ![]() | Cevap: --->: hoSSohbet Cafe Ooofff :-))
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #1946 |
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() Yayık Ayranı (:
| | |
| | #1947 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe oy oy oy sekercimmm super olmus Adnana verme o yemesin .)))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #1948 |
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: hoSSohbet Cafe Acıktım yemek yapın bana :D
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #1949 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Cafe Ama ßen Süt iStiorumki :(
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #1950 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 246
290 Mesajına 548 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | --->: hoSSohbet Cafe
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
| |