![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1721 | |||||||||||||||||||||||
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: SohBete geLinn HossohbetLiLer
__________________ O Bir Müzisyen ![]() Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim.. İkimizde gelsek kıldan köp-rüye Ben dürüstsem ,şarhoşkende geçerim... Ampulle Kararan Tek Ülke ? | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1722 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 13-02-08 Nerden: Sağdan Soldan Yaş: 28
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer Ben Şimdilik Gidiyorum Ama Her Gediğimde Kafanızı Şişircem Bundan Emin Olabilirsiniz :))
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #1723 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer BEnim Bitanem Konu Acarda Ben Gelmezmiyim :)
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #1724 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 13-02-08 Nerden: Sağdan Soldan Yaş: 28
1 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer
![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1725 |
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer :)))) Tasasıs gınem beklerıs bunu saymıorum .... BuraK Hsg canıKımm ... Damam bıda KemoS Dımem kerooo dırım :D
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #1726 | |||||||||||||||||||||||
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer
Yoktum KAç Aydır Varmıydı Buraların Tadı Sen Söyle :)
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1727 | |||||||||||||||||||||||
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer
![]() Şaka Şaka ii oLdu geLdiniz ![]()
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1728 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer :(((
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #1729 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-05-08
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer Selam bende geldım eee hanı kafe sahıbı cay kahve ıkramı yokmu :):):)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #1730 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: SohBete geLinn HossohbetLiLer
(_)= Al canım bu arada Hsg ![]()
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|