![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1701 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 246
290 Mesajına 548 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe apla ne kadar aip ben öle şe yaparmıyım bu uyusa :p zaten binde bir tutturuom böle köpüklü =)))
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1702 |
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: hoSSohbet Cafe Ben geLdımmmm
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #1703 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe hos geldin hemsomm avatarin cok hos olmussssss
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #1704 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe hoşgeldin evet gerçekten güssel olmuş avatarın güle güle kullan =)))
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1705 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-05-08 Yaş: 28
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe Kendiside Güzel ben Şahidim Avartarida Güzel Olacak Tabi Bu Arada Elin SAglık Asii Güzel Olmustu Ama Şekersizdi :P Aycoya Sor Ögretsin Sana KAhve Yapmayı :)))
__________________ <BuRaK> Efsane Geri Döndü... ![]() |
| | |
| | #1706 |
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe sus pis uyusss şekeri azmışmış :p
| | |
| | #1707 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-05-08 Yaş: 28
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe yalanmı be abooo :)) papuç kadarda dil :)))
__________________ <BuRaK> Efsane Geri Döndü... ![]() |
| | |
| | #1708 |
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 5
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: hoSSohbet Cafe Hemsocum saoL Ellerıne sagLıK Bır kez daha :))
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #1709 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]()
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1710 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLaMLaR........ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|