![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #151 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 421 42 Mesajına 93 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 126 | --->: hoSSohbet Cafe Son ödeme tarihi geçmiş umutlarımın... |
| | |
| | #152 |
| Ord.Prof ![]() | --->: hoSSohbet Cafe ![]() |
| | |
| | #153 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe
__________________ Kafama göre eser geçerim... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #154 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe iyi akşamlar arkadaşlar !!! sigara yaktım isteyen varmı... ama biri nescafe ısmarlasın... |
| | |
| | #155 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.206 1.982 Mesajına 4.098 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() |
| | |
| | #156 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 421 42 Mesajına 93 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 126 | --->: hoSSohbet Cafe ![]() Ben çay içicem arkadaşlar içen varmı? ![]() |
| | |
| | #157 |
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe ![]() ![]() bende votka içiorum isteyen varsa buyursun gelsin :))
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #158 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe saol canms ama gündüz gündüz gitmez bide oruçluyum yaff akşama gelirsem içeriz ![]() |
| | |
| | #159 |
![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe akşama hazırladım zaten iftardan sonra içeriz ikimiz baş başa :))
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #160 |
| Asistan ![]() | --->: hoSSohbet Cafe OOOO süper ozaman ...yanında ne olacak bakiimm:))) ben çikolata alırım anlamişko... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|