![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1571 | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-10-07
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | --->: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1572 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 24-04-08 Nerden: amann boşver hepimiz dünyalıyız
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoSSohbet Cafe kafein istiyorum acil....o yoksa sıkı bi yumruk:)) |
| | |
| | #1573 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Amed
Tesekkür: 59
110 Mesajına 238 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe GünaydınLar..
__________________ Bak..!! Yine dolaşıyorum ıslak şehrinin caddelerinde..!! Seni çağrıştırıyodu.. Bak..!! İzle..!! Eğme başını..!! Gör bana ne yaptığını..!!! Ölüm kapımı çalsada.. Kalbim Seni bekLer gibi.. ANLADIM..! GİTTİĞİNİ..!! Gittiğin yerde MUTLUMUSUN..!! Bensiz HUZURLUMUSUN..!! Cevap ver..!! Az Kaldı..!!! Gücüm kaLmadı Artık..! Ne kadar istesemde.. Senin o kapalı yüreğine..! GİREMEDİM..!! Karalamalarım.. Dörtlüklerim.. GeceLerim.. ResminLe Başbaşayım Şimdi..!! AĞLA..!! Ağla ki çıkabileyim içinden..!! Bir kez daha yenildim Aşka..!! Bi kez daha yenildim..!! Çokkk Sevmeyeee Bi daha sevmemeye söz veriyorum..!!! Seni sevdiğimi karanlığa söylüyorum..! AMA..!!! Asla Aşk dilemiyorum Senden..!! Gittiğin Yerde MUTLUMUSUN..!! Bensiz HUZURLUMUSUN..!! Sen Gelme..! Ben Beklerim..!! Sana bir türlü inandıramadım kendimi.. İstersen..! Şimdi inanma..!! Sahte gözyaşı döküyo de bana..! İstersen..!!! O çok sevdiğin Arkadaşlarınada..! Bakın bakın!! Enayi ağlamış De..! Meleğim.. Seni Hiç Unutmayacam..! GERÇEĞİM..!!! Allah'a Emanet oL..! Belki inanırdım Aşkı hiç bilmesem..! Bu Aşk değil..! Savaştı sanki..! Galibi Sen..! Sebebi de Sen..!! Kendine İyi Bak..!!! |
| | |
| | #1574 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Benim Modum: Tesekkür: 184
186 Mesajına 380 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe günaydinnnnnnn sekerlerrrrrrrrr
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() ![]() |
| | |
| | #1575 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe mrblar )))
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1576 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 258
371 Mesajına 563 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe selam..... |
| | |
| | #1577 |
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe nerdesiniz vallahi gene uyudunuz sanirim aaaa illa davuLmu calalim .)
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() ![]() |
| | |
| | #1578 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe burdayım apla kısma sen :p
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1579 |
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe oy yirim seni nasil kizayim ben sana kiyamammmmmm mucakssss sekerimmm
| | |
| | #1580 |
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe kojaman bi mucuxxxx apla sapığın biri geldi sinirlerimi alt üst etti yaaa
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|