![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1501 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe nerde bu kafenin elemanlari .))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #1502 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 246
290 Mesajına 548 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | --->: hoSSohbet Cafe ben burdayım walla :p
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1503 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe ben yokum :) |
| | |
| | #1504 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Tecrübe Puanı: 26 | --->: hoSSohbet Cafe hayıyyyy sende buydasın :P
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1505 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe selam
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #1506 |
Tecrübe Puanı: 26 | --->: hoSSohbet Cafe a.slm hoşgeldiniz =))
| | |
| | #1507 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 150
139 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: hoSSohbet Cafe hoşgördüm :) saol asii nasılsın ?
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #1508 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Cafe a.slm StresLi hosgeldin neden bos geldin sennnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!! ![]() |
| | |
| | #1509 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: hoSSohbet Cafe SeLaM sizlere ..... |
| | |
| | #1510 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: hoSSohbet Cafe herkeze selammm
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
![]() |