![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1211 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 245
290 Mesajına 545 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() kıs ağlama şaka ettim odun filam diil o parmağımı gösüne soktum yanışıkla ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1212 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
nişan al ateşşşşşşş ![]() al sana bacağından furdum seni ![]() ![]()
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1213 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]() ohhh canıma değsin ![]() kötüyüm ben kötüyüm ![]() ![]()
| | |
| | #1214 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
furamadinki heheheh yanimdan gecti kursun ![]() hadi yakalasana ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1215 |
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe neyse ben kactim herkese hossohbetler dillerim |
| | |
| | #1216 |
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: hoSSohbet Cafe sitede 1 sorun var sanırım ![]() |
| | |
| | #1217 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 13-02-08 Nerden: Sağdan Soldan Yaş: 28
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: hoSSohbet Cafe Ofssssssss
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #1218 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Cafe Bir allahın kulu da alın getirdim rakı, balık ,salata demiyo yaf.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #1219 |
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: hoSSohbet Cafe =))
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1220 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|