![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1201 | |||||||||||||||||||||||
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 24
43 Mesajına 47 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1202 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe
![]()
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1203 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() ![]() ![]() ii oldu gördüğüm ![]()
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1204 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: --->: Cevap: --->: hoSSohbet Cafe
![]()
| | |
| | #1205 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
![]() sesiniz öle çok yankılandı ki kulağımın zarını patlattınısss ![]() ![]() kaçma kıss döfcem seni
| | |
| | #1206 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: hoSSohbet Cafe
o agac ne oyle yaa gozüm acidi ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1207 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Amed
Tesekkür: 59
110 Mesajına 235 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe :))))
__________________ Bak..!! Yine dolaşıyorum ıslak şehrinin caddelerinde..!! Seni çağrıştırıyodu.. Bak..!! İzle..!! Eğme başını..!! Gör bana ne yaptığını..!!! Ölüm kapımı çalsada.. Kalbim Seni bekLer gibi.. ANLADIM..! GİTTİĞİNİ..!! Gittiğin yerde MUTLUMUSUN..!! Bensiz HUZURLUMUSUN..!! Cevap ver..!! Az Kaldı..!!! Gücüm kaLmadı Artık..! Ne kadar istesemde.. Senin o kapalı yüreğine..! GİREMEDİM..!! Karalamalarım.. Dörtlüklerim.. GeceLerim.. ResminLe Başbaşayım Şimdi..!! AĞLA..!! Ağla ki çıkabileyim içinden..!! Bir kez daha yenildim Aşka..!! Bi kez daha yenildim..!! Çokkk Sevmeyeee Bi daha sevmemeye söz veriyorum..!!! Seni sevdiğimi karanlığa söylüyorum..! AMA..!!! Asla Aşk dilemiyorum Senden..!! Gittiğin Yerde MUTLUMUSUN..!! Bensiz HUZURLUMUSUN..!! Sen Gelme..! Ben Beklerim..!! Sana bir türlü inandıramadım kendimi.. İstersen..! Şimdi inanma..!! Sahte gözyaşı döküyo de bana..! İstersen..!!! O çok sevdiğin Arkadaşlarınada..! Bakın bakın!! Enayi ağlamış De..! Meleğim.. Seni Hiç Unutmayacam..! GERÇEĞİM..!!! Allah'a Emanet oL..! Belki inanırdım Aşkı hiç bilmesem..! Bu Aşk değil..! Savaştı sanki..! Galibi Sen..! Sebebi de Sen..!! Kendine İyi Bak..!!! |
| | |
| | #1208 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: --->: Cevap: hoSSohbet Cafe
asiii beni yakalayamaz ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1209 |
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: hoSSohbet Cafe hadi yakala yakalasana hehehehehhe ![]() |
| | |
| | #1210 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Amed
Tesekkür: 59
110 Mesajına 235 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: hoSSohbet Cafe Maratonda Şampiyonlukları var asiii'nin Sinirlendirme bence asiii'yi ![]() ![]()
__________________ Bak..!! Yine dolaşıyorum ıslak şehrinin caddelerinde..!! Seni çağrıştırıyodu.. Bak..!! İzle..!! Eğme başını..!! Gör bana ne yaptığını..!!! Ölüm kapımı çalsada.. Kalbim Seni bekLer gibi.. ANLADIM..! GİTTİĞİNİ..!! Gittiğin yerde MUTLUMUSUN..!! Bensiz HUZURLUMUSUN..!! Cevap ver..!! Az Kaldı..!!! Gücüm kaLmadı Artık..! Ne kadar istesemde.. Senin o kapalı yüreğine..! GİREMEDİM..!! Karalamalarım.. Dörtlüklerim.. GeceLerim.. ResminLe Başbaşayım Şimdi..!! AĞLA..!! Ağla ki çıkabileyim içinden..!! Bir kez daha yenildim Aşka..!! Bi kez daha yenildim..!! Çokkk Sevmeyeee Bi daha sevmemeye söz veriyorum..!!! Seni sevdiğimi karanlığa söylüyorum..! AMA..!!! Asla Aşk dilemiyorum Senden..!! Gittiğin Yerde MUTLUMUSUN..!! Bensiz HUZURLUMUSUN..!! Sen Gelme..! Ben Beklerim..!! Sana bir türlü inandıramadım kendimi.. İstersen..! Şimdi inanma..!! Sahte gözyaşı döküyo de bana..! İstersen..!!! O çok sevdiğin Arkadaşlarınada..! Bakın bakın!! Enayi ağlamış De..! Meleğim.. Seni Hiç Unutmayacam..! GERÇEĞİM..!!! Allah'a Emanet oL..! Belki inanırdım Aşkı hiç bilmesem..! Bu Aşk değil..! Savaştı sanki..! Galibi Sen..! Sebebi de Sen..!! Kendine İyi Bak..!!! |
| | |