![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: cafe , cafeterya , chat , hossohbet , muhabbet , sohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1011 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Benim Modum: Tesekkür: 211
230 Mesajına 458 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe ![]() ![]() Harikasin ya :)) Sanaldada oLsa tadini cikart diyorsun damam isi gucu dusunmucem :)) O zaman otele gidiyoruz ancaaaaaak vallahi somine önü benimmm bana ne :)) hem aciktikta onca yuzduk :) simdi gecenin bu vaktinde balikta yenmes ne yesek :))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() ![]() |
| | |
| | #1012 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 115
16 Mesajına 46 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 320 | --->: hoSSohbet Cafe 64 model chevellemizi unuttun .sapancanın içinden ne istersek alırız.Sen otur ısın.ben alır gelereem.Allahım sen aklımı koru.
__________________ Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin rüzgarı önüne katarak perdelerle yapacağı raksa dönük olsun bakışların. Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #1013 |
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe dedi ve gitti yolda basina ne geldi bilinmez sanirim arabayi kenara cekti ve uyudu kaldi hocamiz :))))))))))))))))))))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() ![]() |
| | |
| | #1014 |
Yetişemediysen El Salla![]() ![]() | --->: hoSSohbet Cafe SeLam versem alan olurmu ki :)) kimse yok be sıkıldım
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° |
| | |
| | #1015 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
12 Mesajına 19 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: hoSSohbet Cafe asLm bitanem :)
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #1016 |
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: hoSSohbet Cafe a.selam :)
| | |
| | #1017 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 49
91 Mesajına 172 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe ya herkes nerde kimse yok çok sıkıldım tek kaldım yaaa =((
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1018 |
Tecrübe Puanı: 320 | --->: hoSSohbet Cafe herkes burda da msn veya sörf ve ya başka bişeler takılıolar.Gelirler şimdi.Sen şöyle güzeeel bi tavşan kanı demle bak nasıl gelecekler içmeye.
__________________ Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin rüzgarı önüne katarak perdelerle yapacağı raksa dönük olsun bakışların. Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #1019 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 49
91 Mesajına 172 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: hoSSohbet Cafe offf biliom msnde weya başka yerlerde olduklarını ama bne burdaım insan biras da buraya gelir yuafff nese ben bi çay demliğiim de içelim hep beraber güselce ![]() ooooo semawerimiz de war çaylarıda koydum ıııım mis gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çayın yanında ufak kuru pastalar ağzımız tatlansın ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #1020 |
Tecrübe Puanı: 320 | --->: hoSSohbet Cafe Bidenesin be asii.Bu akşam daha çoook sefdim seni.kapişş.Allahhh çaylarrrr.
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| cafe , cafeterya , hossohbet cafe |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|